Samlingsrapport 2 G2005

Åpen samling #2 ble i helgen gjennomført for 37 påmeldte spillere fra Kristiansand i Sør til Haugesund i Nord. Noen frafall grunnet sykdom og småskader gjorde at 33 fullførte en tøff treningshelg. Erik Pettersen med Stian Høygård og Ruben Smith loset spillerne gjennom helgen med stødig hånd.

Lørdagen ble innledet med 90 minutters isøkt kl 0900 med fokus på timing av skudd og pasninger kombinert med høy intensitet. Kvaliteten var variabel, men ble bere på andre økt som avsluttet dagen rundt 1830.

Søndagen fortsatte der lørdagen slapp. Øvelsene ble skrudd opp litt og kravet til kvalitet økt. Spillerne kjente godt på arbeidsmengden før de skulle ut i en tøff internkamp for å avslutte helga. Kampen ble jevn og spennende, men hvit dro litt fra i 3. periode og vant til slutt 7-4. Det var en fornøyd Coach som konstaterte at 11 mål var bra på en samling der fokus var korteste vei mot mål, samt at det skulle skytes når man hadde sjansen.

Utifra mengden mat og frukt som ble fortært, kan vi i ettertid se at spillerne har jobbet hardt. Nå har de ca 6mnd frem mot neste samling for å terpe på de tingene som må på plass for å bli med inn i den første spissede samlingen før sommeren. Følg med for dato for siste åpne samling!